Budyń Ze Słodkiej Kukurydzy
Tosty słodkiej kukurydzy budyń może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 219 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka maślanki, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Kukurydziano-Słodka Sałatka Cebulowa, Słodka kukurydza z prażonym kokosem (Thénga Makkaí) z " kuchni indyjskiej, oraz Budyń Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałem w górnej trzeciej. Masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Wymieszać wszystkie składniki z 1 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka pieprzu w dużej misce.
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Piec, aż budyń jest ustawiony, 1 do 1 1/4 godziny. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Pudding kukurydziany można zrobić 3 godziny wcześniej. Podgrzać, przykryć, w piekarniku 300 ° F.