Budyń ze słodkich ziemniaków "chleb" z sosem pomarańczowym

Budyń ze słodkich ziemniaków
Budyń ze słodkich ziemniaków "chleb" z sosem pomarańczowym wymaga około 4 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 71 centów za porcję. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, mielonego cynamonu, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 89 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń ze słodkich ziemniaków "chleb" z sosem pomarańczowym, Budyń Z Chleba Ziemniaczanego, oraz Budyń Chlebowy Ze Słodkich Ziemniaków I Grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. w dużej misce, mieszać Bisquick mix i 1 1/3 szklanki mleka, aż miękkie formy ciasta. Upuść ciasto za pomocą łyżek na arkusz ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 8 do 10 minut lub aż złoty. Zerwać herbatniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Masło dno i boki prostokątnej patelni, 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozłóż kawałki herbatników na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać orzechami pekan i rodzynkami. W dużej misce, pokonać wszystkie pozostałe składniki budyń z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na patelni polewamy herbatniki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piekarnik rozgrzać do 177°. wymieszać mieszaninę na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Piec około 1 godziny lub do góry jest złoty i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzać wszystkie składniki sosu pomarańczowego na małym ogniu 5 do 10 minut, stale mieszając trzepaczką drucianą, aż lekko zgęstnieje i temperatura osiągnie 165ºf przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Podawać na ciepło na budyniu. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn