Budyń ze słodkich ziemniaków "chleb" z sosem pomarańczowym
Budyń ze słodkich ziemniaków "chleb" z sosem pomarańczowym wymaga około 4 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 71 centów za porcję. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, mielonego cynamonu, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 89 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń ze słodkich ziemniaków "chleb" z sosem pomarańczowym, Budyń Z Chleba Ziemniaczanego, oraz Budyń Chlebowy Ze Słodkich Ziemniaków I Grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 232°. w dużej misce, mieszać Bisquick mix i 1 1/3 szklanki mleka, aż miękkie formy ciasta. Upuść ciasto za pomocą łyżek na arkusz ciasteczek.
Posypać orzechami pekan i rodzynkami. W dużej misce, pokonać wszystkie pozostałe składniki budyń z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na patelni polewamy herbatniki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Piekarnik rozgrzać do 177°. wymieszać mieszaninę na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
8
Piec około 1 godziny lub do góry jest złoty i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzać wszystkie składniki sosu pomarańczowego na małym ogniu 5 do 10 minut, stale mieszając trzepaczką drucianą, aż lekko zgęstnieje i temperatura osiągnie 165ºf przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Podawać na ciepło na budyniu. Przechowywać w lodówce.