Budyń Z Wiśni
Budyń z wiśni to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Cherry Dump Cake, Sałatka Z Wiśni, oraz Cherry Dump Pie Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 10x10 cali.
W dużej misce, Mąkę połączyć, sól, proszek do pieczenia i 1 szklanka cukru; wymieszać.
Dodaj masło, mleko i wanilię; beat z mikserem elektrycznym przez 2 minuty, lub aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę do patelni i równomiernie przykryć wiśniami.
Rozgrzać sok z wiśni w kuchence mikrofalowej lub w małym rondlu, aż tylko gotuje się na wolnym ogniu.
Posypać 1/2 szklanki cukru wiśni, a na wierzch wlać gorący sok wiśniowy.
Piec 40 do 45 minut, lub do pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.