Budyń Z Syropem Klonowym
Syrop klonowy Pudding może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 270 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pecan & klon syrop lepki budyń, budyń z dyni z syropem z rodzynkami z rumu klonowego, oraz [] No Cook deser: jagody & nasiona Kokosowe Chia budyń z syropem klonowym {Wegańskie przyjazne, bezglutenowe,bezmleczne} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 8x8 cali.
W średniej misce, ubić razem cukier, masło, jajko, i ekstrakt z wanilii za pomocą miksera elektrycznego, aż miękkie i kremowe, co najmniej 10 protokół.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; mieszać do mieszaniny masła trochę na raz, na przemian z syropem klonowym i mlekiem. Wystarczy wymieszać tyle, aby zwilżyć.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut. Syrop klonowy opadnie na dno, a góra powinna być lekko rumiana.