Budyń Z Makaronem Cynamonowo-Rodzynkowym
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 188 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, pekany i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Cynamonowo-Rodzynkowy Kugel, Cynamon Rodzynki Makaron Kugel, oraz Budyń Chlebowy Cynamonowo-Rodzynkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody (nie osolony) do wrzenia i gotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu do miękkości, około 9 minut.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 177°; masło 6 8-oz. ramekins i umieścić na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić pekan w jednej warstwie na innej blasze do pieczenia i piec, wstrząsając patelni raz lub dwa razy, aż lekko tosty i pachnące, 5 do 7 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić.
Usuń 3 Łyżki. i odstawić do dekoracji.
W dużej misce, połączyć jajka, serek, śmietana, masło, rodzynki, cukier, cynamon, wanilia i sól, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z makaronem i orzechami pekan. Mieszanka kadzi do ramekins i piec, odkryte, aż top jest złoty brąz, 45 do 50 protokół.
Odstawić 5 minut. Top z zastrzeżonych orzechów pekan; służyć.