Budyń Z Kremem Bananowym
Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Przepis ten służy 4. Na 44 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz banana, ekstrakt z wanilany, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń Budyniowy, Budyń Z Winogron I Orzechów, oraz Budyń budyniowy z dżemem z mango podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszać z mlekiem, aż będzie gładkie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkuje. Zmniejszyć ciepło do niskiego; gotować i mieszać przez 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia z żółtkami; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; delikatnie wymieszać z wanilią.
Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę. Tuż przed podaniem złóż banana.
W razie potrzeby udekorować miętą.