Budyń z dyni (Zapalniczka )

Budyń z dyni (Zapalniczka )
Budyń z dyni (lżejszy) wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz porzeczki, zmielony cynamon, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Budyń z dyni (Zapalniczka ), Budyń chlebowy z sosem Bourbon (jaśniejszy ), oraz Bobby ' s Lighter fresh Fruit Bread Pudding.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok patelni sprężynowej, 10x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba, porzeczki i pekan w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chlebem, porzeczkami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pozostawić mieszaninę 10 minut; łyżka do springform pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Odstawić 10 minut; usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać na ciepło ze śmietaną. Przechowywać w lodówce pozostały budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn