Budyń Z Dyni
Budyń z dyni to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka przypraw pumpkin pie, syrop klonowy, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Budyń Z Dyni, Budyń Z Dyni, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu. Mieszankę łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Przykryć folią; schłodzić 30 minut lub do 4 godzin.
Umieść naczynie w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 25 minut. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Każdy kawałek budyniu chlebowego podawać na ciepło z około 1 łyżką syropu i 1 1/2 łyżeczki orzechów pekan.