Budyń Z Dyni
Budyń z dyni wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kostki chleba, połówki orzechów pekan, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Budyń Z Dyni, Budyń Z Dyni, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok patelni sprężynowej, 10x3 cale.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kostki chleba, porzeczki i pekan w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj w kostkach chleba, porzeczkach i posiekanych orzechach pekan.
Pozostawić mieszaninę 10 minut; łyżka do springform pan. Ułóż połówki orzechów pekan na wierzchu budyniu.
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić 10 minut; usunąć stronę patelni.
Podawać na ciepło ze śmietaną. Przechowywać w lodówce pozostały budyń.