Budyń z cukinii z pomidorami i bazylią

Budyń z cukinii z pomidorami i bazylią
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 101 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, szczyptę gałki muszkatołowej, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cukinia Z Bazylią I Pomidorami, Frittata z pomidorami, cukinią, boczkiem i bazylią, oraz Kluski z cukinii z pomidorami koktajlowymi i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Cukinię rozprowadzić na kilku warstwach ręczników papierowych; posypać 1/4 łyżeczki soli. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Odstawić 15 minut, naciskając od czasu do czasu, aż ledwo wilgotne. Odstawić.
4
Podgrzać rondel pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać szalotki i gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
6
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
8
Połączyć mąkę i 1/3 szklanki mleka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać 1 szklankę mleka; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Dodać mieszaninę mleka do patelni; gotować 3 minuty na średnim ogniu lub do momentu zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Mieszaninę mleka, 1/2 łyżeczki soli, posiekaną bazylię i 6 kolejnych składników (posiekaną bazylię przez białka jajek) umieścić w maszynce lub blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BazyliaBazylia
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Dodać ser i proces do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
13
Dodać cukinię i pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
14
Podzielić mieszaninę cukinii równomiernie pomiędzy 8 (4-uncji) ramekins lub budyń kubki pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CukiniaCukinia
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
15
Umieść ramekins na patelni z galaretką; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
WodaWoda
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
16
Piec w 350 30 minut lub aż dmuchane i brązowy i Drewniany pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Wyjmij ramekiny z patelni; Uruchom nóż wokół krawędzi. Odwróć kremy na talerze. Top z pomidorem; udekorować gałązkami bazylii, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn