Budyń Z Ciasta Dyniowego
Pumpkin Pie Pudding jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin Pie spice, masło, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
W misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem polewy.
Przenieś do powolnej kuchenki, która została spryskana nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 3 1/2 do 4 godzin. Pudding zacznie odciągać się od boków wolnej kuchenki; test na doneness Z wykałaczką włożoną w centrum.
Podawać na ciepło, posypane bitą śmietaną.