Budyń Z Chleba Kokosowego
Need a deser wegetariański? Pudding Chleb kokosowy może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 206 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, mleko kokosowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Jagodowy Kokosowy Budyń Chlebowy, Kokosowy budyń chlebowy z malinami, oraz Budyń Chlebowo-Kokosowy Mango.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali masłem i odkurz cukrem cukierniczym.
W dużej misce połącz cukier, jajka, żółtko jaja, mleko kokosowe, cynamon, gałkę muszkatołową, sól i ekstrakt kokosowy.
Wymieszać na gładką masę. Wymieszać 1 szklankę płatków kokosowych i 1/2 szklanki świeżego kokosa. Złożyć w kostkach chleba, aż równomiernie pokryte.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia. Odstawić na 30 minut.
Piec na blasze w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Posypać wierzch pozostałym 1/2 szklanki płatków kokosowych. Kontynuuj pieczenie przez 25 do 30 minut, lub aż centrum sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknął.