Budyń Ryżowy Z Suszonymi Wiśniami I Porzeczkami
Budyń ryżowy z suszonymi wiśniami i porzeczkami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jeśli masz koncentrat soku pomarańczowego, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowy budyń chlebowy z suszonymi wiśniami i bitą kremem, Czerwony ryż ze szpinakiem i suszonymi wiśniami, oraz Dziki ryż z suszonymi wiśniami.
Instrukcje
Płaszcz 1 1/2-quart naczynia do pieczenia w sprayu do gotowania; odstawić.
W misce wymieszać mleko i kolejne 7 składników; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać ryż i dobrze wymieszać.
Dodać wiśnie i porzeczki; wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Umieść naczynie do pieczenia na 13-x 9-calowej patelni do pieczenia.
Wlać gorącą wodę do patelni do pieczenia na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 55 do 57 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.