Budyń Ryżowy Pieczony
Pieczony Pudding ryżowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 142 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Budyń Ryżowy Pieczony, Budyń Ryżowy Pieczony, oraz Budyń Ryżowy Pieczony.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść niegotowany ryż i dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce połącz ubite jajka, mleko, cukier, ekstrakt waniliowy i sól.
Dobrze wymieszać. Wymieszać z ryżem i rodzynkami.
Wlać do naczynia do pieczenia 10x6x2 cala.
Piec przez 30 minut; wymieszać budyń i posypać gałką muszkatołową.
Piec dodatkowe 30 minut lub aż nóż włożony w połowie drogi między krawędzią a środkiem wyjdzie czysty.