Budyń ryżowy kokosowy z sosem wiśniowym
Ten przepis służy 6. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 895 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tosty Kokosowy Pudding Ryżowy, Budyń ryżowy Basmati z prażonym kokosem, oraz Pudding ryżowy z migdałami i sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na kokosowy pudding ryżowy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Ułożyć kokosa cienką warstwą na blasze do pieczenia.
Piec przez 6 do 8 minut, często mieszając, aż lekko rumiane. Spray 4-quart powolne kuchenka z masłem o Smaku gotowania sprayu; odstawić. W misce ubij razem mleko kokosowe, mleko skondensowane, mleko, jajka i imbir. Wymieszać z ryżem i prażonym kokosem.
Wlać do przygotowanej wolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3 do 4 godzin.
Podawać w kieliszkach lub miseczkach do martini, polać sosem wiśniowym.
Sos wiśniowy: w małym rondlu na średnim ogniu połącz wszystkie składniki, wymieszaj, aż się połączą i podgrzej na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i podawać na budyniu ryżowym.