Budyń Maślany
Maślanka Pudding może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Maślany, Budyń Z Maślanki Czekoladowej, oraz Ciasta Budyniowe Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć żelatynę z 1/4 szklanki wody w małej misce lub miarki i odstawić na 3 protokół. W małym rondlu, na średnim ogniu, połączyć 1/2 szklanki śmietany i cukru. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i ubić żelatynę. W dużej misce połącz maślankę, wanilię i pozostałą śmietanę. Wymieszać z ciepłą mieszanką kremu. Lekko olej sześć 6 uncji ramekin. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy ramekiny. Przechowywać w lodówce, pokryte, 3 godziny lub na noc. Aby służyć, Uruchom nóż wokół krawędzi każdego ramekina i odwróć na talerze.