Budyń Maślano-Rumowy
Budyń maślano-rumowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 244 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, przyprawiony rum, extra-firma tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym, oraz Budyń Bun & butter.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 szklanki (około 15 minut).
Umieść tofu w robocie kuchennym lub blenderze; proces do gładkiej, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Z włączonym procesorem powoli wlać mieszaninę rumu i wanilii przez rynnę spożywczą; procesować do dobrze wymieszanego. Łyżka mieszanki tofu do średniej miski. Przykryć i schłodzić 4 godziny.