Budyń Marchewkowy Suflet Z Maślanymi Warzywami Wiosennymi

Budyń Marchewkowy Suflet Z Maślanymi Warzywami Wiosennymi
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, liść laurowy, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Ser kozi, cebula dymka i pietruszka suflety, Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, oraz Suflety Marchewkowe Indywidualne dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn