Budyń kukurydziany z bazylią
Need a wegetariańska przystawka? Pudding kukurydziany z bazylią może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką śmietanę, kukurydzę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z bazylią, anchois i budyniem ze słodkiej kukurydzy, Cytrynowy Pudding śnieżny z sosem bazyliowym, oraz Pikantny Pomidorowy Budyń Chlebowy Bazylia # LoveMySilk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Masło 2 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Pulsuj połowę kukurydzy w robocie kuchennym, aż grubo posiekasz.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z bazylią, mąką, cukrem, pozostałą kukurydzą i 1/4 łyżeczki soli.
Ubij mleko, śmietanę i jajka do połączenia.
Wlać do naczynia do pieczenia i piec, aż centrum jest tylko ustawić, 45 minut do 1 godziny.
Odstawić 15 minut przed podaniem.