Budyń kukurydziany babci

Budyń kukurydziany babci
Budyń kukurydziany babci to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jeśli masz pod ręką mleko, jajka, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń chlebowy babci, Budyń chlebowy babci, oraz Budyń bananowy babci.

Instrukcje

1
W misce ubić jajka i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kukurydzę i cukier; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
KukurydzaKukurydza
3
Pokrój chleb na 1/2 cala. kostki i umieścić w nasmarowanej 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wlać masę jajeczną na chleb. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
JajkoJajko
5
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn