Budyń kokosowy z sosem malinowym

Budyń kokosowy z sosem malinowym
Budyń kokosowy z sosem malinowym to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, Likier malinowy, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Kokosowy Budyń Chia, Kremowy kokosowy pudding z nasion chia grecki jogurt z puree malinowym, oraz Budyń cytrynowy z sosem malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić skrobię kukurydzianą i sól. Powoli ubij w 1 szklance mleka, aż będzie gładka. W średnim rondlu połączyć pozostałe 2 szklanki mleka z mlekiem kokosowym i 2 szklanki cukru i doprowadzić do duszenia, ubijając, aż cukier się rozpuści. Stopniowo ubijaj mieszankę skrobi kukurydzianej i gotuj na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, aż do bardzo gęstej, około 6 minut. Z ognia ubijamy krem na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ostudzić przez 10 minut. Łyżka kremu do dwunastu 3/4-cup ramekins. Przechowywać w lodówce do schłodzenia i firmy, co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W blenderze maliny przecier z likierem, sokiem z cytryny i pozostałymi 2 łyżeczkami cukru. Przecedzić puree przez drobne sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
(z Kartonu)(z Kartonu)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Pudding kokosowy podawać z sosem malinowym na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn