Budyń Karmelowo-Rogalikowy
Budyń karmelowo-Rogalikowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, wody, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Budyń Karmelowo-Rogalikowy, Karmelowy Budyń Croissant, oraz Karmelowy Budyń Croissant dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować 1-quart płytkie naczynie do pieczenia i ułożyć kawałki rogalika w naczyniu. W małym rondlu wymieszaj cukier i wodę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż cukier się rozpuści; wszelkie kryształy po bokach spłucz mokrą szczotką do ciast. Gotować bez mieszania, aż powstanie średni bursztynowy karmel, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać śmietanę, mleko i bourbon. Gotować na małym ogniu, aż utwardzony karmel rozpuści się.
W misce ubijamy jajka. Stopniowo ubijamy gorący karmel.
Zalać rogaliki i odstawić na 10 minut, naciskając rogaliki, aby utrzymać je pod wodą.
Piec budyń na środku piekarnika przez 20 minut, aż nadmuchany i złoty.
Ostudzić przez 10 minut, a następnie podawać.