Budyń jabłkowy z ciepłym sosem maślanym

Budyń jabłkowy z ciepłym sosem maślanym
Jabłkowy budyń chlebowy z ciepłym sosem maślanym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz masło, mleko, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cool Lawn Farm: on a Warm December Day (Apple Butter Bread budyń ), Budyń jabłkowo-chlebowy z ciepłym sosem maślanym, oraz Budyń chlebowy z ciepłym sosem Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. spray dno i boki 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce ubić 4 całe jajka, 1 żółtko i 3/4 szklanki cukru granulowanego z trzepaczką do dobrze wymieszanego. Ubij w mleku, śmietanie, wanilii i 1 łyżeczce cynamonu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z jabłkami i 7 szklankami kawałków chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
(Keebler)(Keebler)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 20 minut.
4
Wlać mieszankę jabłkową do naczynia do pieczenia. Lekko naciśnij pozostałe 3 szklanki kawałki chleba na wierzchu mieszaniny w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Wierzch chleba posmarować roztopionym masłem. W małej misce wymieszać 2 łyżki cukru granulowanego i 1/2 łyżeczki cynamonu; posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec 55 do 65 minut lub do góry jest dmuchany i jasny złoty brąz (centrum będzie lekko Potrząsać). Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać składniki sosu do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając, aż masło się rozpuści i sos będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Podawać ciepły budyń chlebowy z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijabłka średnie, obrane, pokrojone w kostkęjabłka średnie, obrane, pokrojone w kostkę340Orzechy dowolne (posiekane)Francuski lub inny twardy chleb, pokroić w plastry 1/2 cala, a następnie pokroić na kawałki 1 1/2 cala (10 filiżanek)Francuski lub inny twardy chleb, pokroić w plastry 1/2 cala, a następnie pokroić na kawałki 1 1/2 cala (10 filiżanek)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 ząbki czosnku, posiekane2 ząbki czosnku, posiekane2(zima)Chipsy z mlecznej czekolady (pełne opakowanie)Chipsy z mlecznej czekolady (pełne opakowanie)1odmiany grzybówodmiany grzybów1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2(zima)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony11 funt cukinii,cynamon mielonycynamon mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na półpół na pół5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Powłoka z białego cukierka, opcjonalnaPowłoka z białego cukierka, opcjonalna5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny4całe jajacałe jaja
TrudnośćEkspert
Gotowe W22 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn