Budyń Jabłkowy
Jabłkowy Pudding może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Mieszanka cierpkich jabłek, mleka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding, Jabłkowy Budyń Chlebowy, oraz Virginian Apple Pudding.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wrzucić jabłka z mąką, cukrem i solą i umieścić w naczyniu do pieczenia 9x9 cala.
Wlać tyle mleka do naczynia, aby dojść prawie do góry jabłek, ale nie przykryć ich.
Piec w rozgrzanym piekarniku 45 minut, aż jabłka zmiękną.