Budyń Figowo-Orzechowy

Budyń Figowo-Orzechowy
Pudding figowo-orzechowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1240 kalorii, 38g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.5 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielone goździki, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Budyń figowo-orzechowy, Pieczone Figi Crostini, oraz Domowe Fig Newtons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić figi w żaroodpornej misce z wrzącą wodą na pokrycie; odstawić 20 minut lub aż pulchne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Figi odsączyć i pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Miejsce chleb i orzechy włoskie w 15-x 10-calowy jellyroll patelni; piec w 500 przez 3 do 4 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić. Zmniejsz temperaturę do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podgrzać mleko, śmietanę i 3/4 szklanki cukru w średnim rondlu na średnim ogniu. (Nie gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
W dużej misce ubijamy jajka i kolejne 4 składniki. powoli ubijamy mieszankę mleczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Warstwa połowa chleba i orzechów włoskich równomiernie w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11-x 7-calowy lub 10-calowy placek, lekko nakładające się plastry; warstwa połowa fig równomiernie na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Połowę mieszanki mlecznej polać równomiernie na figi. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem, figami i mieszaniną mleka. Naciśnij lekko szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Posypać orzechami włoskimi i pozostałą 1/4 szklanki cukru równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
10
Przykryć luźno folią, pozostawiając narożniki odkryte do brązowych krawędzi(w przypadku stosowania plastra, luźno przykryć folią, pozwalając krawędziom na brąz).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut, lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć folię i piec jeszcze 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
W razie potrzeby podawać budyń ciepły z sosem rumowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn