Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym
Jeśli $2.29 za porcję spada w budżecie, budyń z dyni chleb z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 535 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, śmietanę, świeżo bitą śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym, Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise, oraz Budyń z dyni w sosie karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 10-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Rozłóż kostki chleba na dużej blasze do pieczenia i piec w piekarniku, obracając raz, aż lekko tosty, o 15 protokół.
Połączyć śmietanę, mleko, i fasola wanilii i nasiona w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Wymieszać żółtka, cukier, syrop klonowy, i puree z dyni w dużej misce. Powoli ubij gorącą mieszankę śmietany, aż do połączenia. Wyrzucić fasolę wanilii i ubić bourbon.
Kostki chleba dyniowego rozsypać w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Wlać krem na chleb, naciskając na chleb, aby całkowicie zanurzyć go w kremie.
Odstawić na 15 minut, aby chleb nasiąkł trochę kremu.
Umieść naczynie w większej patelni do pieczenia i wlej gorącą wodę do patelni do pieczenia, aż dotrze do połowy boków szklanego naczynia.
Piec, aż boki będą lekko nadmuchane, a środek lekko potrząśnie, około 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika i łaźni wodnej i ostudzić na stojaku z drutu przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Podawać ciepły budyń chlebowy z bitą śmietaną i skropiony pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym.
W razie potrzeby posypać pestkami dyni.
Przedruk za zgodą Bobby Flay Bar Americain Cookbook przez Bobby Flay z Stephanie Banyas i Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, autor bestsellerów New York Times, jest szefem kuchni-właściciel sześciu znakomitych restauracji, w tym Mesa Grill, Bar Americain, i Bobby Flay stek, i rozwijająca się lista Bobby Burger pałace. On jest gospodarzem wielu popularnych programów kulinarnych na Food Network, od Emmy-winning Boy Meets Grill i Grill It! z Bobbym Flayem, do serii Iron Chef America, Throwdown! z Bobbym Flayem i gwiazdą Food Network. Brunch @ Bobby 's zadebiutował na kanale Cooking jesienią 2010 roku, a America' s Next Great Restaurant zadebiutował w marcu 2011 roku na NBC. To jego jedenasta książka. Jego strona internetowa to Bobby
Dodaj notatki moje notatki