Budyń Dyniowo-Pralinowy

Budyń Dyniowo-Pralinowy
Ten przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Mieszanka soli, mielonej gałki muszkatołowej, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni), Mini Budyń Z Dyni, oraz Krem dyniowy z karmelem orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć pierwsze 9 składników w misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Podzielić mieszaninę dyni równomiernie między 6 (6-uncja) kubki kremu pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BudyńBudyń
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść filiżanki w metalowej patelni do pieczenia 13 x 9 cali; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Wyjąć kubki z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
6
Połączyć 1/4 szklanki cukru i 2 łyżki wody w małej patelni. Gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z orzechami pekan. Natychmiast zeskrobać mieszaninę orzechów pekan na blasze pokrytej sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając; całkowicie ostudzić. Pralinki rozbij na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PralinyPraliny
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Posypać kremem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn