Budyń Do Herbaty Miętowej

Budyń Do Herbaty Miętowej
Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, jajka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Domowa Herbata Zielona Starbucks Frappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować mleko w małym rondlu nonaluminum na średnim ogniu, mieszając raz, 2 do 3 minut lub tylko do momentu pojawienia się pęcherzyków (nie gotować); zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj kolejne 3 składniki. Osłona i strome 20 minut.
3
Usunąć i wyrzucić torebki herbaty, bez wyciskania; wyrzucić gałązki mięty i ćwiartki cytryny. Rezerwa 1 mieszanka herbaty szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
CytrynaCytryna
MiętaMięta
4
Ubij razem cukier i jajka w dużej misce, aż mieszanina będzie gęsta i bladożółta. Stopniowo ubijać w reserved 1 szklanka mieszanki herbaty i pół na pół, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Wlać mieszaninę do 6 (4-oz.) budyń lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieść kubki kremu w patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do połowy boków filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w 300 przez 40 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka kremu wyjdzie czysty. Ostrożnie wyjąć z piekarnika i odstawić na patelni w łaźni wodnej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn