Budyń Do Herbaty Miętowej
Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, jajka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Domowa Herbata Zielona Starbucks Frappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mleko w małym rondlu nonaluminum na średnim ogniu, mieszając raz, 2 do 3 minut lub tylko do momentu pojawienia się pęcherzyków (nie gotować); zdjąć z ognia.
Dodaj kolejne 3 składniki. Osłona i strome 20 minut.
Usunąć i wyrzucić torebki herbaty, bez wyciskania; wyrzucić gałązki mięty i ćwiartki cytryny. Rezerwa 1 mieszanka herbaty szklanki.
Ubij razem cukier i jajka w dużej misce, aż mieszanina będzie gęsta i bladożółta. Stopniowo ubijać w reserved 1 szklanka mieszanki herbaty i pół na pół, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę do 6 (4-oz.) budyń lub ramekiny.
Umieść kubki kremu w patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do połowy boków filiżanek.
Piec w 300 przez 40 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka kremu wyjdzie czysty. Ostrożnie wyjąć z piekarnika i odstawić na patelni w łaźni wodnej 30 minut.
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Dekorować, w razie potrzeby.