Budyń Czekoladowy Z Mikrofalówką
Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, jajka, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń Z Brzoskwini I Moreli Z Mikrofali, Mikrofalowe Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć jajka, mleko i syrop. Delikatnie wymieszać chleb; odstawić na 15 minut lub aż chleb zmięknie.
Przenieś do nasmarowanego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia. Kuchenka mikrofalowa o mocy 50% przez 18-22 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Tymczasem w małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodać cukier i ekstrakty; ubić, aż miękkie szczyty tworzą.
Podawać z budyniem chlebowym.
W razie potrzeby posypać cukierkami.