Budyń Czekoladowy Pizza
Przepis budyń czekoladowy Pizza może być wykonana w około 35 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 22g tłuszczu i w sumie 398 kalorii. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako śródziemnomorska hor d ' oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy w kartonie, mieszankę budyniu czekoladowego, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 11%. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy bez jajek / Easy Pudding s, Upiorny cmentarz deser Pizza z budyniem, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową.
Instrukcje
Przygotuj ciasto do mieszania ciastek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wciśnij do natłuszczonego 12-calowego. patelnia do pizzy.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut lub do zestalenia; ostudzić.
W misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Rozłóż na skorupie. W innej misce ubij mleko i mieszankę budyniową na średnich obrotach przez 2 minuty.
Rozłóż na warstwie serka śmietankowego. Wstaw do lodówki na 20 minut lub do zestalenia.
Posyp frytkami. Schłodź przez 1-2 godziny.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Lanson Le Black Label Brut (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.