Budyń czekoladowy bezmleczny z naparem malinowym

Budyń czekoladowy bezmleczny z naparem malinowym
Bezmleczny budyń czekoladowy z naparem malinowym może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 474 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 932 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nektaru z agawy, skrobia kukurydziana bez gmo, 2 szklanki malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zdrowy budyń czekoladowo-malinowy (wegański, bezmleczny, bezglutenowy), Bezglutenowe Bezmleczne Muffiny Z Czekoladą Malinową, oraz Bezcukrowy Budyń Czekoladowy Chia O Niskiej Zawartości Węglowodanów {Nabiał I Bezglutenowy}.

Instrukcje

1
Umieścić napój z mleka kokosowego, 1/3 szklanki malin, skrobia kukurydziana, kakao w proszku i sól w blenderze, i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka KokosowegoNapój Z Mleka Kokosowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę do rondla, ubić miód lub agawę i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Bąbelek, podczas ubijania, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie i wanilii, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ostudzić do temperatury pokojowej, włożyć łyżkę do szczelnego pojemnika, przykryć i schłodzić. W miarę ochłodzenia będzie się jeszcze bardziej utwardzać.Łyżka schłodzonego budyniu do czterech porcji potraw i top z pozostałych 1/2 szklanki świeżych malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn