Budyń Czekoladowy

Budyń Czekoladowy
Budyń czekoladowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciężki krem, ekstrakt z wanilii, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.

Instrukcje

1
Żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Mleko, czekoladę i sól Połącz w rondlu na średnim ogniu i mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Stopniowo wlać gorącą mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wlać z powrotem do rondla i mieszać do grubości, 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią, a następnie podzielić na 6 do 8 deserowych filiżanek lub naczyń. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż zestaw, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
W międzyczasie, zrobić krem cynamonowy: ubij śmietanę z cukrem w misce, aż po prostu utrzymuje miękkie szczyty; złożyć cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Podawać z budyniem.
7
Zdjęcia Con Paulos
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn