Budyń Czekoladowy
Budyń czekoladowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciężki krem, ekstrakt z wanilii, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.
Instrukcje
Żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą ubić w dużej misce.
Mleko, czekoladę i sól Połącz w rondlu na średnim ogniu i mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Stopniowo wlać gorącą mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj, stale ubijając.
Wlać z powrotem do rondla i mieszać do grubości, 12 do 15 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią, a następnie podzielić na 6 do 8 deserowych filiżanek lub naczyń. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż zestaw, około 2 godzin.
W międzyczasie, zrobić krem cynamonowy: ubij śmietanę z cukrem w misce, aż po prostu utrzymuje miękkie szczyty; złożyć cynamon.