Budyń Czekoladowo-Amaretto
Pudding czekoladowo-Amaretto może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka migdałów, amaretto, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń chlebowy z białej czekolady jagodowej z sosem śmietanowym Amaretto, Pudding Ryżowy Amaretto, oraz Budyń amarantowy z kremem Amaretto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 8 do 10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z amaretto i wanilią.
Łyżka wymieszać równomiernie na 2 dania deserowe. Przykryć i dokładnie schłodzić. Tuż przed podaniem równomiernie posypać migdałami.