Budyń Chlebowy Żurawinowy

Budyń Chlebowy Żurawinowy
Budyń chlebowy żurawinowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 321 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Żurawinowy, Budyń Chlebowy Żurawinowy, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy.

Instrukcje

1
W smarowanej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia, pół kostki chleba, żurawinę i skórkę pomarańczową. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
W dużej misce ubić jajka, mleko, 3/4 szklanki cukru i wanilii, aż do wymieszania; wlać mieszaninę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odstawić na 15-30 minut.
5
Posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 65-75 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Na sos, w ciężkim rondlu, ubić żółtka i cukier. Wymieszać ze śmietaną i skórką pomarańczową. Gotować i mieszać na małym ogniu przez 20-25 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i pokrywa tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Zdjąć z ognia; wyrzucić skórkę pomarańczową. Wymieszać z ekstraktem. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
9
Podawać z budyniem chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn