Budyń Chlebowy Żurawinowo-Klonowy

Budyń Chlebowy Żurawinowo-Klonowy
Budyń chlebowy żurawinowo-klonowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 3,14 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tygodniowego tartine Country bread, ekstrakt z wanilii, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przyniósł ci go Martha Stewart. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowo-Klonowy, Budyń chlebowy żurawinowy z miodowym sosem klonowym Whiskey, oraz Ciasto Budyniowe Żurawinowo-Klonowe dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn