Budyń Chlebowy Śniadaniowy

Budyń Chlebowy Śniadaniowy
Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis od Norecipes ma 1 fanów. Mieszanka mleka, śmietana, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Śniadaniowy, Budyń Chlebowy Śniadaniowy, oraz Budyń Chlebowy Śniadaniowy.

Instrukcje

1
Jeśli jesteś kiełbasa jest w osłonkach, wycisnąć je z ich osłonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować kiełbasę, rozbijając ją na kawałki wielkości kęsa, ale nie kruszyć go zbyt mały. Wrzuć gotowaną kiełbasę do metalowego Sitka nad zlewem, aby odsączyć nadmiar oleju i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Pokroić cheddar w kostkę ¼ cala. Można go również rozdrobnić za pomocą tarki do sera, ale lubię mieć widoczne kawałki roztopionego cheddaru. W dużej misce, dodać jajka, mleko, śmietana, i syrop klonowy do miski i ubijać razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Czerstwy chleb pokroić w kostkę 1 1/2 cala i dodać go do mieszaniny jaj wraz z schłodzoną kiełbasą i kostką cheddar. Delikatnie wymieszaj wszystko razem, aż większość płynu zostanie wchłonięta przez chleb, a następnie przenieś mieszaninę do bezpiecznego naczynia żaroodpornego w piekarniku. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Następnego ranka wyjmij zapiekankę z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i podgrzej do 350 stopni F (170 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Zdjąć pokrywę i piec budyń chlebowy, aż rumiane na wierzchu (o 30-40 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Skropić syropem klonowym i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn