Budyń Chlebowy Śniadaniowy

Budyń Chlebowy Śniadaniowy
Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis od Norecipes ma 1 fanów. Mieszanka mleka, śmietana, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Śniadaniowy, Budyń Chlebowy Śniadaniowy, oraz Budyń Chlebowy Śniadaniowy.

Instrukcje

1
Jeśli jesteś kiełbasa jest w osłonkach, wycisnąć je z ich osłonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować kiełbasę, rozbijając ją na kawałki wielkości kęsa, ale nie kruszyć go zbyt mały. Wrzuć gotowaną kiełbasę do metalowego Sitka nad zlewem, aby odsączyć nadmiar oleju i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Pokroić cheddar w kostkę ¼ cala. Można go również rozdrobnić za pomocą tarki do sera, ale lubię mieć widoczne kawałki roztopionego cheddaru. W dużej misce, dodać jajka, mleko, śmietana, i syrop klonowy do miski i ubijać razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Czerstwy chleb pokroić w kostkę 1 1/2 cala i dodać go do mieszaniny jaj wraz z schłodzoną kiełbasą i kostką cheddar. Delikatnie wymieszaj wszystko razem, aż większość płynu zostanie wchłonięta przez chleb, a następnie przenieś mieszaninę do bezpiecznego naczynia żaroodpornego w piekarniku. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Następnego ranka wyjmij zapiekankę z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i podgrzej do 350 stopni F (170 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Zdjąć pokrywę i piec budyń chlebowy, aż rumiane na wierzchu (o 30-40 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Skropić syropem klonowym i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn