Budyń Chlebowy Śniadaniowy
Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis od Norecipes ma 1 fanów. Mieszanka mleka, śmietana, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Śniadaniowy, Budyń Chlebowy Śniadaniowy, oraz Budyń Chlebowy Śniadaniowy.
Instrukcje
Jeśli jesteś kiełbasa jest w osłonkach, wycisnąć je z ich osłonek.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować kiełbasę, rozbijając ją na kawałki wielkości kęsa, ale nie kruszyć go zbyt mały. Wrzuć gotowaną kiełbasę do metalowego Sitka nad zlewem, aby odsączyć nadmiar oleju i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Pokroić cheddar w kostkę ¼ cala. Można go również rozdrobnić za pomocą tarki do sera, ale lubię mieć widoczne kawałki roztopionego cheddaru. W dużej misce, dodać jajka, mleko, śmietana, i syrop klonowy do miski i ubijać razem, aż będzie gładka.
Czerstwy chleb pokroić w kostkę 1 1/2 cala i dodać go do mieszaniny jaj wraz z schłodzoną kiełbasą i kostką cheddar. Delikatnie wymieszaj wszystko razem, aż większość płynu zostanie wchłonięta przez chleb, a następnie przenieś mieszaninę do bezpiecznego naczynia żaroodpornego w piekarniku. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Następnego ranka wyjmij zapiekankę z lodówki.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i podgrzej do 350 stopni F (170 C).
Zdjąć pokrywę i piec budyń chlebowy, aż rumiane na wierzchu (o 30-40 protokół).
Skropić syropem klonowym i podawać na gorąco.