Budyń chlebowy za 40
Budyń chleb dla 40 może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 40 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu waniliowego, rodzynki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kilku dużych miseczkach, połączyć jajka, mleko i masło.
Ubić cukier, sól, wanilię i cynamon do połączenia. Delikatnie wymieszać w kostkach chleba i rodzynkach.
Przenieś do czterech dobrze nasmarowanych 13-calowych. x 9-po. naczynia do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Tymczasem w dużym rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszać w wodzie i soku z cytryny, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 10 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i skórką z cytryny do wymieszania.
Podawać na ciepło z budyniem chlebowym.