Budyń Chlebowy Z Sosem Rumowo-Rodzynkowym Karmelowym

Budyń Chlebowy Z Sosem Rumowo-Rodzynkowym Karmelowym
Budyń chlebowy z Rumowo-Rodzynkowym sosem karmelowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę z chlebem, rodzynki, sos karmelowy z rumem i rodzynkami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cynamonowo-rodzynkowy budyń chlebowy z sosem rumowym, Cynamonowy budyń chlebowy z sosem żurawinowo-Rodzynkowym, oraz Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować sos Rumowo-Rodzynkowo-karmelowy; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posmaruj masłem po jednej stronie kromek chleba francuskiego; połóż chleb z masłem na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w 350 przez 10 minut, aż lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pokroić w kostkę 1/2 cala; odstawić.
6
Połączyć 1% mleka i kolejne 4 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj chleb i rodzynki do mieszaniny, naciskając delikatnie, aby zwilżyć; odstawić 15 minut. Łyżka mieszanki chleba do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać na ciepło z sosem Rumowo-Rodzynkowym karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn