Budyń Chlebowy Z Sosem Rumowo-Rodzynkowym Karmelowym
Budyń chlebowy z Rumowo-Rodzynkowym sosem karmelowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę z chlebem, rodzynki, sos karmelowy z rumem i rodzynkami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cynamonowo-rodzynkowy budyń chlebowy z sosem rumowym, Cynamonowy budyń chlebowy z sosem żurawinowo-Rodzynkowym, oraz Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować sos Rumowo-Rodzynkowo-karmelowy; odstawić na bok.
Posmaruj masłem po jednej stronie kromek chleba francuskiego; połóż chleb z masłem na blasze.
Piec w 350 przez 10 minut, aż lekko tosty.
Pokroić w kostkę 1/2 cala; odstawić.
Połączyć 1% mleka i kolejne 4 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj chleb i rodzynki do mieszaniny, naciskając delikatnie, aby zwilżyć; odstawić 15 minut. Łyżka mieszanki chleba do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw.
Podawać na ciepło z sosem Rumowo-Rodzynkowym karmelowym.