Budyń chlebowy z sosem jagodowo-cytrynowym
Budyń chlebowy z sosem jagodowo-cytrynowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Ten deser ma 598 kalorii, 13g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka skórki cytrynowej, jajka, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy cytrynowo-jagodowy w słoiku, Budyń chlebowy jagodowy z sosem Whiskey, oraz Budyń jagodowy z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier i jajka na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą puszyste.
Dodać śmietanę do ubijania i 4 kolejne składniki, ubijając do wymieszania. Złożyć w kostce chleba i jagody; wlać do lekko natłuszczonej patelni 13 - x 9-calowy.
Piec w temperaturze 375 przez 40 do 45 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut.
Podawać z sosem jagodowo-cytrynowym i, w razie potrzeby, bitą śmietaną.