Budyń chlebowy z rodzynkami z sosem Bourbon
Budyń chlebowy z rodzynkami z sosem Bourbon to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS bourbon, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń chlebowy z sosem Bourbon.
Instrukcje
Umieść kawałki chleba z rodzynkami w lekko nasmarowanym 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Wymieszać słodzone mleko skondensowane i kolejne 5 składników; zalać kawałkami chleba.
Umieść naczynie w dużej płytkiej patelni; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 35 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Podawać z ciepłym sosem Bourbon.