Budyń Chlebowy Z Rodzynkami Rum
Need a deser wegetariański? Rum rodzynki chleb Pudding może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 10. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb brioche, mielony cynamon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Rodzynkami, Budyń Chlebowo-Orzechowy, oraz Budyń Chlebowy Z Rumem I Rodzynkami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużym rondlu dodaj mleko, masło, wanilię, cynamon, brązowy cukier, rum i rodzynki i podgrzej do ogrzania. Dusić i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Do dużej miski dodać pokrojony w kostkę chleb i wlać gorącą mieszaninę mleka.
Odstawić na 30 minut, aby chleb wchłonął mleko.
Dodać ubite jajka do mieszanki chleba i mleka i wymieszać.
Wlać budyń chlebowy do maślanego naczynia do pieczenia 1 1/2-quart i piec przez 50 minut.