Budyń Chlebowy Z Masłem Czekoladowo-Orzechowym

Budyń Chlebowy Z Masłem Czekoladowo-Orzechowym
Czekoladowo-Orzechowy budyń chlebowy wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, kremowe masło orzechowe, substytut jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Masło Orzechowe Czekolada Banan Chleb Budyń, Masło Orzechowe Śniadanie Chleb Budyń, oraz Reese ' s Peanut Butter Cup Bread Pudding dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1-litrowym naczyniu do pieczenia posmarowanym natryskiem do gotowania umieścić kostki chleba tostowego; posypać kęsami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Połączyć mleko i pozostałe 3 składniki w pojemniku blendera elektrycznego; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę mleka na mieszaninę chleba; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MlekoMleko
4
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż budyń będzie jędrny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn