Budyń Chlebowy Z Mango
Budyń chleb Mango może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 185 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chleba, jajka, mielony kardamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Mango, Budyń Chlebowo-Kokosowy Mango, oraz Kokosowy budyń chlebowy z sosem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło naczynie do pieczenia 9x11 cali.
Wrzucić razem kawałki chleba i mango i umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszać granulowany słodzik SPLENDA®, jajka, mleko, wanilia i kardamon.
Polej chlebem. Kropka z małymi kawałkami masła.
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku, lub do lekko dmuchane i złoty kolor.