Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami

Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami
Budyń chlebowy z dzikich grzybów wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę płaską, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Upiec kostki chleba w 1 warstwie w dużej płytkiej patelni do pieczenia, aż złoto-brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Rozdarć lub pokroić grzyby wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Gotować szalotkę na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, aż płynne grzyby wydzielają odparuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodać pietruszkę i czosnek i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubijamy pół na pół, jajka, ser, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Wymieszać grzyby i kostki chleba, aż dobrze pokryte i odstawić 10 minut na chleb wchłonąć część mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Tymczasem, masło ramekins, a następnie umieścić okrągły pergamin w dolnej części każdego i pergamin masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Łyżka wymieszać w ramekins i piec na blasze do pieczenia, aż firma w dotyku, 30 do 35 protokół. Unmold puddings i wyrzucić pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
* Budyń chlebowy z grzybami można piec w 2-ćwiartkowym płytkim naczyniu do pieczenia (nie wyłożonym pergaminem; nie odklejać budyniu z naczynia do pieczenia).* Kostki chleba można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Budyń można złożyć (ale nie piec) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Jeśli dokonywanie filet z wołowiny, piec budynie podczas stoi Wołowina (mięso może stać trochę dłużej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn