Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami

Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami
Budyń chlebowy z dzikich grzybów wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę płaską, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Upiec kostki chleba w 1 warstwie w dużej płytkiej patelni do pieczenia, aż złoto-brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozdarć lub pokroić grzyby wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Gotować szalotkę na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, aż płynne grzyby wydzielają odparuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać pietruszkę i czosnek i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubijamy pół na pół, jajka, ser, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Wymieszać grzyby i kostki chleba, aż dobrze pokryte i odstawić 10 minut na chleb wchłonąć część mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Tymczasem, masło ramekins, a następnie umieścić okrągły pergamin w dolnej części każdego i pergamin masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Łyżka wymieszać w ramekins i piec na blasze do pieczenia, aż firma w dotyku, 30 do 35 protokół. Unmold puddings i wyrzucić pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
* Budyń chlebowy z grzybami można piec w 2-ćwiartkowym płytkim naczyniu do pieczenia (nie wyłożonym pergaminem; nie odklejać budyniu z naczynia do pieczenia).* Kostki chleba można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Budyń można złożyć (ale nie piec) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Jeśli dokonywanie filet z wołowiny, piec budynie podczas stoi Wołowina (mięso może stać trochę dłużej).
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn