Budyń chlebowy z dzikich grzybów wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę płaską, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Upiec kostki chleba w 1 warstwie w dużej płytkiej patelni do pieczenia, aż złoto-brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozdarć lub pokroić grzyby wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Gotować szalotkę na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, aż płynne grzyby wydzielają odparuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodać pietruszkę i czosnek i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubijamy pół na pół, jajka, ser, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Wymieszać grzyby i kostki chleba, aż dobrze pokryte i odstawić 10 minut na chleb wchłonąć część mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Tymczasem, masło ramekins, a następnie umieścić okrągły pergamin w dolnej części każdego i pergamin masła.
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Łyżka wymieszać w ramekins i piec na blasze do pieczenia, aż firma w dotyku, 30 do 35 protokół. Unmold puddings i wyrzucić pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
* Budyń chlebowy z grzybami można piec w 2-ćwiartkowym płytkim naczyniu do pieczenia (nie wyłożonym pergaminem; nie odklejać budyniu z naczynia do pieczenia).* Kostki chleba można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Budyń można złożyć (ale nie piec) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Jeśli dokonywanie filet z wołowiny, piec budynie podczas stoi Wołowina (mięso może stać trochę dłużej).
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala