Budyń chlebowy z biszkoptem i serem pleśniowym
Budyń chlebowy z biszkoptem i serem pleśniowym wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 11g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Serem Pleśniowym, Toffi Biszkoptowy Budyń Chlebowy, oraz Chleb Wiejski Z Szynką I Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia.
Do naczynia do pieczenia posypać 1/2 szklanki sera pleśniowego. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj zieloną paprykę i cebulę i saute aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać kukurydzę i jalapenos i gotować przez 1 minutę więcej. Weź patelnię off ciepła i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać śmietanę i jajka. Biszkopty i pozostałe 1 1/2 szklanki sera pleśniowego pokruszyć w kremie i wymieszać do połączenia. Wymieszać smażone warzywa i sól i pieprz.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Piec na złoty kolor i ustawić w środku, 50 do 60 protokół.
Wyjąć naczynie z piekarnika i podawać na gorąco.