Budyń chlebowy z ajerkoniakiem i jabłkami

Budyń chlebowy z ajerkoniakiem i jabłkami
Budyń z ajerkoniakiem i jabłkami wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, jednodniowy chleb, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, Budyń Chlebowy Z Ajerkoniakiem, oraz Ajerkoniak Panettone Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Obficie posmaruj naczynie do pieczenia 9x12 cali masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż chleb na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Kawałki jabłka równomiernie posypać kawałkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
ChlebChleb
4
Ubić ajerkoniak i jajka razem w misce; wlać chleb i jabłka. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
AjerkoniakAjerkoniak
ChlebChleb
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, usunąć folię aluminiową, i kontynuować pieczenie, aż rumiane i nieco ustawić w środku, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn