Budyń Chlebowy White Vanilla Berry
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli $1.1 za porcję spada w budżecie, budyń chlebowy White Vanilla Berry może być super bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, miód, krem z prawoślazu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Berry Brioche budyń chlebowy z sosem waniliowym, Budyń Chlebowy White Choco-Berry, oraz Budyń Chlebowo-Jagodowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj 8×8-calowe naczynie zapiekane olejem kokosowym.
Rozprowadź krem marshmallow wewnątrz każdego pokrojonego rogalika lub wypełnij mini marshmallows, a następnie ułóż go razem.
Umieścić w naczyniu zapiekanki.Włóż owoce, wokół i między chlebem.
Ubić śmietanę, mleko migdałowe, jajka, miód, skórkę i wanilię.Równomiernie wlać mieszaninę na chleb.Przykryć i przechowywać w lodówce przez minimum 2 godziny lub na noc, aby wchłonąć płyny.Gdy gotowy do pieczenia posypać wymieszane Streusel overtop i przykryć folią.
Piec w piekarniku 350ºF przez 30 minut.Odkryj i kontynuuj pieczenie przez kolejne 15 do 20 minut, lub do złotego i chrupiącego na wierzchu.