Budyń Chlebowy Tosty Francuskie

Budyń Chlebowy Tosty Francuskie
Budyń chlebowy tostów francuskich jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 16G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy i syrop klonowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, Budyń Chlebowy Tosty Francuskie, oraz Budyń Chlebowy Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Ułóż chleb w dwóch warstwach w 9 przez 13 przez 2-calowe naczynie do pieczenia, krojenie chleba, aby dopasować danie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
W dużej misce, ubić razem jajka, pół na pół, miód, skórka pomarańczowa, wanilia, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wlać mieszaninę na chleb i nacisnąć chleb w dół. Pozostawić do namoczenia na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Umieść naczynie do pieczenia w większej patelni do pieczenia i dodać tyle bardzo gorącej wody z kranu do pieczenia patelni się cal się z boku naczynia do pieczenia. Patelnię szczelnie przykryć folią aluminiową, tak aby folia nie dotykała budyniu. Zrób dwa cięcia w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Piec przez 45 minut, zdjąć folię aluminiową i piec przez kolejne 40-45 minut, aż pudding się rozwinie i krem się ułoży.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Przez małe sitko lekko posmarować cukrem cukierniczym i podawać na gorąco w kwadracikach z syropem klonowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn