Budyń Chlebowy Tiramisu
Przepis Tiramisu chleb budyń może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera mascarpone, chleba, granulek błyskawicznego espresso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Tiramisu, Budyń Chlebowy Tiramisu, oraz Crockpot Tiramisu Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z likierem.
Połączyć 1 3/4 szklanki mleka i jaj w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę espresso, mieszając trzepaczką.
Dodaj chleb, mieszając do herbu.
Wlać mieszaninę chleba do okrągłej zapiekanki o pojemności 2 1/2 ćwiartki pokrytej natryskiem do gotowania.
Umieść naczynie w owalnej kuchence elektrycznej 7-quart. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 2 godziny lub aż zestaw.
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki mleka, ser mascarpone, i wanilii w małej misce, mieszając z trzepaczką, aż będzie gładka. Łyżka budyniu chlebowego do dań deserowych; top każdy z sosem mascarpone, i posypać kakao.