Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey
Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 549 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, chleba, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Suflet Z Sosem Whiskey, Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey, oraz Budyń chlebowy z sosem Whiskey.
Instrukcje
Masło i cukier duże głębokie naczynie do pieczenia.
W misce do mieszania, ubić żółtka z filiżanką cukru, wanilii, i przyprawy, aż gęsty, kremowy, i cytrynowy w Kolorze.
W dużej misce umieść pokrojony w kostkę chleb i polej go mieszanką żółtkowo-mleczną. Odstawić na 45 minut.
W misce ubij białka z solą i pozostałym cukrem, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty. Wymieszaj sułtanki i orzechy pekan do namoczonego chleba i złóż bezę. Przekształcić mieszaninę w przygotowaną formę i piec przez 35 do 40 minut, aż nadmuchane i złocisty.
Krem rozgrzać na gotującej się wodzie w podwójnym kotle. W misce ubić żółtka z cukrem do zgęstnienia. Żółtka ubić na rozgrzanej śmietanie.
Powrót mieszaninę do podwójnego kotła i gotować na wolnym ogniu wody, stale ubijając, aż zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki. Powoli dodaj bourbon i dalej gotuj, aż lekko zgęstnieje i będzie gładka.
Podawać na ciepło z sufletem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.